Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш даде интригуващо интервю, в което коментира

...
Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш даде интригуващо интервю, в което коментира
Коментари Харесай

Има вариант Бруно Фернандеш да напусне Манчестър Юнайтед

Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш даде завладяващо изявление, в което разяснява своето бъдещето. В него португалецът направи две спорни изявления, второто от които бе разтълкувано като намек, че халфът може да напусне клуба през лятото.

" Бъдещето ми? Очевидно то не зависи единствено от мен, нали? Един състезател постоянно желае да бъде тук, само че в това време и клубът би трябвало да желае той да остане. В момента усещам, че и двете страни го желаят. Не мисля доста за бъдещето, не на последно място, тъй като този сезон не бе това, на което се надявах, както в групов, по този начин и самостоятелен проект. Така, че в случай че желаете да бъда изцяло прям, ще кажа, че в случай че би трябвало да помисля за това дали да не продължа в Премиър лийг, това може да стане чак след Европейското, тъй като нищо няма да наруши концентрацията ми за финала за ФА Къп и Евро 2024. В момента няма нищо по-важно от това ", сподели халфът пред " DAZN ".

Португалецът се причисли към " алените дяволи " през януари 2020-а. Контрактът му е до лятото на 2026 година, а клубът разполага с алтернатива да го удължи, едностранно, с спомагателни 12 месеца.

Английските медии разпространиха информация, че сър Джим Ратклиф е подготвен да се раздели с съвсем всички играчи от настоящия отбор, в случай че получи подобаваща оферта, без трима. Това са Алехандро Гарначо, Коби Мейну и Расмус Хойлунд.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР